Menken van den Assem!

1 oktober 2016 is het 25 jaar geleden dat Ton en Frank samen het avontuur aangingen en Menken van den Assem was een feit. Gestart met de diepvriesdivisie, inmiddels beter bekend als Menken van den Assem Frozen Food B.V.. Later met Ravoska nog een aantal jaren buitenlandse kazen geïmporteerd en aan retail verkocht. Nu bedenken, ontwikkelen en verpakken we verse foodconcepten voor retail en hun toeleveranciers onder de naam Menken van den Assem Fresh Food B.V..

Kortom, Ton en Frank hebben de afgelopen 25 jaar niet stil gezeten. En die 25 jaar Menken van den Assem gaan we vieren dit jaar! Om te beginnen met deze nieuwe website die beter uiteen moet zetten wat we u allemaal te bieden hebben.

Wat we nog meer gaan doen houden we nog even geheim. Hou de website goed in de gaten!