In de pers

Nieuw: biologische Quinoaburgers

Menken van den Assem en NatureCrops brengen burgers van quinoa op de markt

NatureCrops Quinoa en Menken van den Assem hebben de handen ineen geslagen met als resultaat: een vegetarische burger van quinoa die biologisch is geteeld en gluten- en lactosevrij is. Bovendien zijn er geen suikers toegevoegd. De quinoaburgers zijn koelvers, zodat ze enkel nog hoeven te worden gebakken en er in no-time een verantwoord  alternatief voor vlees, soja en zuivel op tafel staat. Na de succesvolle introductie van vriesverse quinoaburgers in de horeca en foodservice eerder dit jaar, liggen vanaf vandaag de koelverse quinoaburgers in de Duitse supermarkten van de grootste supermarktketen van het land, Edeka-Gruppe. Naar verwachting volgt een brede uitrol in andere Europese supermarkten spoedig. De quinoaburgers zijn te verkrijgen in drie smaken, elk te herkennen aan een opvallende verpakking.

Terug te vinden in verschillende media:
VMT 2 december
FoodHolland 2 december
VoedingNu 2 december
VMT 5 december
BioJournaal 5 december
EVMI 7 december