Allerhande Kerstfestival

Kom! En laat je verrassen & inspireren op het Allerhande Kerstfestival.

Op 8, 9 en 10 december wordt het sprookjesachtige Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Een feestelijk evenement voor jong en oud, dat volledig in het teken staat van eten en drinken. Met oneindig veel inspiratie voor het kerstdiner en de lekkerste recepten, trends, proeverijen, workshops, live kooksessies, entertainment en ook volop inspiratie op het gebied van styling.

Deze dagen zal er met een aantal feestfavorieten gekookt worden; diverse Delisauce vleessauzen, wakame loempia’s voor bij de borrel en wat dacht je van een roomsaus van Hollandse garnalen. Heerlijk bij diverse soorten witvis, zoals tongfilet, zeeduivel, kabeljauw, zeebaars, zeewolf, schol, scampi’s of over een gevulde pasta.

Meer informatie over tijden en tickets vind je hier.