Great to the bone.

Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor gezond eten en leven. Belangrijk hierin is dat het gaat om een natuurlijkere manier van eten. Minder bewerkt en met meer smaak (zonder toegevoegde smaakmakers, dus geen zout). En daar past bouillon uitstekend in. Maar goed en gezond eten, en zelf bouillon maken van botten, groenten en water, kost tijd… En dat hebben of maken we tegenwoordig niet. Velen weten overigens niet eens hoe het moet, zelf bouillon maken. Maar geen zorgen, Bouillon Brothers is er nu! Van de botten van gezonde dieren, kruiden, specerijen, groenten en water. Naar authentiek recept, waarbij ze de ingrediënten voor zeer lange tijd op lage temperatuur laten pruttelen zodat alle smaken en goede voedingsstoffen uit de botten loskomen.

Bouillon Brothers is in 2016 bedacht door Marijke de Laat en Joris Landa tijdens een goed gesprek aan de keukentafel. Het was altijd al een droom om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? En waarom dan? De kracht zat in het bundelen van hun krachten en interesses om zo op een relevante manier in te kunnen spelen op trends. Die van Joris liggen met name op het gebied van hospitality & duurzaamheid en die van Marijke op gezondheid, sport en het bouwen van merken. Op het snijvlak hiervan is Bouillon Brothers opgericht.

Er zijn momenteel 3 smaken verse bouillons (online) verkrijgbaar bij Albert Heijn, namelijk kip, rund en misobouillon (vega). De Bouillon Brothers producten zijn te vinden in het convenience (vers)schap

Nieuwsgierig waar deze verse bouillons allemaal goed voor zijn? Klik hier.