Maak kennis met Key Account Manager Guido!

Bij Menken van den Assem werken een heleboel enthousiaste medewerkers in verschillende functies, maar wie zijn het en wat doen ze nou eigenlijk allemaal? Deze week maken we kennis met Guido Scholten! 

Wat is je achtergrond?

Ik heb de middelbare hotelschool afgerond en ben na deze opleiding 8.5 jaar werkzaam geweest bij Movenpick Hotels & Resort waarvan 6 jaar als F&B Manager. Tijdens deze 6 jaar heb ik diverse Movenpick Hotels geopend als Trainings Manager. Na mijn carrière als F&B Manager ben ik de Sales in gegaan en heb ik 7 jaar als Accountmanager bij Bidfood (Voorheen Deli XL) gewerkt. Op dit moment werk ik sinds vorig jaar met erg veel plezier bij Menken van den Assem als Key Accountmanager om de grote accounts te onderhouden en te innoveren met de nieuwe producten die wij op de markt brengen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Gedurende een werkdag ben ik veel “en route” en veel aan het telefoneren met bestaande en eventuele nieuwe relaties. Naast het brengen van bezoeken aan onze klanten maken we veel tijd vrij om bij de klanten demo’s te geven. Dit doen we om zoveel mogelijk ons product onder de aandacht te brengen. Hiermee heb ik als doel om zoveel mogelijk relaties kennis te laten maken met onze innoverende en kwalitatief goede producten om deze vervolgens op de menukaarten van de restaurateurs, cateraars, foodtrucks en hotelketens terug te vinden.

Wat doe naast je werk nog meer? 

Naast mij dagelijkse werkzaamheden sport ik 3 tot 4 keer in de week, waarvan 2 keer Gymboxx in Gouda en daarnaast nog een keertje squash en loop ik graag hard.

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook te werken bij Menken van den Assem? Bekijk dan eens de vacatures die open staan!