‘Zeewier is niet alleen voor hipsters’ – Toine Wilke

Sea Green in de media

Deze maand publiceerde gastronomie.nl een mooi artikel over Toine ‘de zeewierman’ in hun online magazine. Toine is bekend als één van de oprichters van ons merk Sea Green. Sea Green is als merk ontstaan uit een passie voor de zee. Volgens Toine is zeewier het antwoord op veel vragen van deze tijd: het is duurzaam, gezond en… nog bijzonder lekker ook. Het probleem is alleen, dat nog (bijna) niemand het eet. En daar gaat Toine samen met het team van Sea Green verandering in brengen!

Burgers, balletjes en falafel met zeewier

Het eten van zeewier is niet nieuw, maar de gemiddelde Nederlandse consument heeft het niet dagelijks op zijn/haar bord liggen. Door producten als burgers, balletjes en falafel hoopt Sea Green iedereen te overtuigen dat zeewier enorm lekker kan zijn! Zo hebben we vegaburgers met zongedroogde tomaat of groene curry in het assortiment en samen met Fish Tales zijn de visburgers met zalm en tonijn ontwikkeld.

Loopt het water je al in de mond? Bezoek dan volgende week onze stand bij Gastvrij Rotterdam en kom proeven. Dit jaar zijn we te vinden bij Verstrade, hal 3 stand 3.102. Tot dan!