• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Sharp Sharp – vegan gebakjes

  Yellow tropics vegan taartje in consumentenverpakking
  Yellow tropics vegan taartje in consumentenverpakking

  Sinds november kun je vier verschillende producten van Sharp Sharp vinden op de bakkerijafdeling van de Albert Heijn. Sharp Sharp werd tweede tijdens de product pitch van Albert Heijn en daarom krijgen ze ten minste een jaar schapruimte. Fantastische vegan gebakjes die niet alleen lekker smaken, maar er ook nog heel tof uitzien. Wij helpen Renate en Frank als supply chain partner met hun hele datamanagement en natuurlijk de logistiek richting XPO Hoogeveen en Tilburg.

  Lees meer

  Oma’s soep – verse soepen

  Oma's soep erwtensoep met rookworst
  Oma's soep erwtensoep met rookworst

  Oma’s soep

  Sinds november zijn we als supply chain partner verbonden aan Oma’s Soep. Een initiatief van Max Kranendijk & Robert Croese waarbij ouderen en jongeren tijdens de kookdagen samen van overgebleven groenten soep maken. Tijdens deze kookdagen is het vooral belangrijk dat het gezellig is en dat ouderen en jongeren met elkaar in contact komen. Een win-win situatie dus, want zowel eenzaamheid wordt tegengegaan én de voedselverspilling wordt minder, omdat er met overgebleven groenten gekookt wordt. Wij vinden dit een fantastisch initiatief en zijn trots dat we Max en zijn team kunnen helpen om de doelen te behalen.

  Lees meer

  Albert Heijn – convenience assortiment

  Convenience assortiment van de Albert Heijn kip roti rol in flowpack
  Convenience assortiment van de Albert Heijn kip roti rol in flowpack

  We zijn actief in veel verschillende categorieën bij supermarkten, zo ook in het convenience schap bij de Albert Heijn. In samenwerking met de category manager onderzoeken we naar welke producten de consument vraagt. Zo proberen we samen met verschillende producenten zo’n aantrekkelijk mogelijk aanbod te doen voor dit schap.

  Lees meer

  CP Authentic Asia – diepvriesmaaltijden

  CP Authentic Asia packshot: chicken samosa's
  CP Authentic Asia packshot: chicken samosa's

  Diepvriesmaaltijden

  CP, deze afkorting staat voor Charoen Pokphand, bestaat al bijna 100 jaar en dat proef je! De gerechten van CP Authentic Asia ™ zijn de meest verse en meest authentieke Aziatische gerechten die je in de supermarkt kan vinden. Door jarenlange toewijding en ervaring is CP er trots op één van de meest succesvolle voedingsbedrijven in Azië te zijn. Bovenal blijven ze zich inzetten voor het gebruik van unieke ingrediënten en authentieke, onderscheidende recepten. Daarnaast bieden ze het gemak van ingevroren maaltijden, waardoor je altijd voorbereid bent op een lege koelkast maar toch een goede maaltijd.

  Lees meer

  Gold & Green – Pulled Oats

  Soort

  Verpakking gold & green pulled oats tomaat
  Verpakking gold & green pulled oats tomaat

  Gold & Green

  Een keertje geen vlees op het menu? Gold & Green Pulled Oats is de perfecte basis voor je favoriete pasta-, TexMex- of wokgerecht, maar het past ook perfect in ovenschotels en salades. Met een fijne bite, waardoor je vlees niet zult missen. Het product is volgens een origineel Fins recept van haver, tuinbonen en erwten. Samen vermalen, gekneed en gebakken tot een uniek nieuw plantaardig ingrediënt voor in de hedendaagse keuken. Boordevol proteïnen van de allerbeste kwaliteit.

  Lees meer

  Sea Green – vegetarische producten met zeewier

  Soort

  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking
  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking

  Zeewier als hoofdingrediënt

  Zeewier begint een steeds bekender ingrediënt te worden voor de consument. Het begon met de zeewiersalade die je kent van de sushirestaurants, maar tegenwoordig vind je het ook in vegetarische producten steeds meer terug. Sea Green was één van de eerste merken die zeewier in producten ging verwerken. Daarbij is het ook nog zo dat zeewier bij hen altijd het hoofdingrediënt is. Dat betekent dus een super gezond product! Ook vinden ze het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken ze zeewier namelijk toegankelijk en leuk!

  Lees meer

  Fish Tales – zalmcarpaccio

  Zalmcarpaccio in retailverpakking van het merk Fish Tales
  Zalmcarpaccio in retailverpakking van het merk Fish Tales

  Zalmcarpaccio

  Met deze zalmcarpaccio van wilde sockeye zalm zet je in een handomdraai een lekker voorgerecht op tafel. Een paar weken per jaar vissen de mannen en vrouwen uit het dorp Emmonak in Alaska naar deze wilde zalm. De zalm is duurzaam gevangen en de dieprode kleur is een lust voor het oog!

  Lees meer

  Tops Cuisine – kant-en-klaar maaltijden

  Tops kant-en-klaar maaltijd: pasta bolognese
  Tops kant-en-klaar maaltijd: pasta bolognese

  Een heerlijke maaltijd zoals Nederlanders het gewend zijn, dat is precies wat Tops Food kan maken. Onder het merk Tops Cuisine produceren ze super smaakvolle kant-en-klaar maaltijden voor de retail. Ze maken gebruik van gecontroleerde ingrediënten en gebruiken geen toegevoegde smaakmakers. Daarnaast is het vlees wat ze gebruiken hoog in kwaliteit! Doordat ze werken met een gepatenteerd, zeer efficiënt productieproces, hebben ze de mogelijkheid om voor een lage prijs te produceren en toch de beste ingrediënten te gebruiken. Ook zorgt dit proces ervoor dat ze een lange houdbaarheid kunnen garanderen.

  Lees meer

  Bonduelle – verse soepen

  Soort

  verse soepen van bonduelle in de smaak paprika tomaat
  verse soepen van bonduelle in de smaak paprika tomaat

  Bonduelle kennen we in Nederland natuurlijk vooral van de groente uit blik. In Duitsland gaan ze nog net een stukje verder en zijn ze al een aantal jaren marktleider op het gebied van verse soepen. Deze soepen hebben ze samen met ons en onze productiepartner ontwikkeld. Het volledige assortiment is helaas niet in Nederland te vinden, maar je kan ze kopen uit de gekoelde afdeling in de Duitse supermarkten.

  Lees meer

  Albert Heijn – verse vissauzen

  Vissauzen: een verpakking met de blanke botersaus met limoncello
  Vissauzen: een verpakking met de blanke botersaus met limoncello

  Iedereen weet dat een vers stukje vis nog beter smaakt met een lekker sausje en al helemaal met een vers sausje! Dat is waarom we door de jaren heen verschillende vissauzen hebben ontwikkeld, allemaal voor een andere toepassing. Door de productie uit te besteden bij verschillende producenten blijven wij flexibel, maar zorgen we wel dat de sauzen allemaal dezelfde uitstraling in het schap hebben. Zo ziet de consument geen verschil en kunnen wij zorgen dat voor iedere saus het beste recept van de beste producent gebruikt wordt.

  Lees meer