• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Sea Green ALOHA wakame burger

  Soort

  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking
  Zeewier burger Aloha met zongedroogde tomaat in retailverpakking

  Zeewier burgers

  In de burgers van Sea Green is zeewier altijd het hoofdingrediënt. Ook vinden we het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken we zeewier namelijk toegankelijk en leuk! De Aloha burger is één van de twee volledig vegetarische burgers. De combinatie van het zilte wakame en zongedroogde tomaat geeft de burger ongeëvenaarde smaak.

  Lees meerSea Green ALOHA wakame burger

  Burger: Sea Green ULUWATU wakame met groene curry

  Soort

  Retailverpakking wakame burger met zeewier en groene curry
  Retailverpakking wakame burger met zeewier en groene curry

  Burger met zeewier

  In de burgers van Sea Green is zeewier altijd het hoofdingrediënt. Ook vinden we het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken we zeewier namelijk toegankelijk en leuk! De Uluwatu burger is één van de twee volledig vegetarische varianten. Het bevat meer dan 30% wakame en krijgt door de toevoeging van een vleugje groene curry een subtiele, smaakvolle twist.

  Lees meerBurger: Sea Green ULUWATU wakame met groene curry

  Wakame tonijnburger HOOKED Sea Green

  Hooked wakame burger met tonijn van Sea Green in een verpakking
  Hooked wakame burger met tonijn van Sea Green in een verpakking

  Burger met wakame

  Deze Sea Green burger bestaat voor 53% uit de allerhoogste kwaliteit zeewier. Op deze manier leer je op toegankelijke wijze hoe enorm lekker en verrassend zeewier kan zijn. Tonijn (MSC gecertificeerd), gevangen met hengel en lijn en zilte wakame komen perfect samen in deze telg van de Sea Green familie. Heerlijk op een broodje met limoenmayonaise en ijsbergsla.

  Lees meerWakame tonijnburger HOOKED Sea Green

  Sea Green TWINFIN wakame zalmburger

  Sea Green wakame zalmburger in retailverpakking
  Sea Green wakame zalmburger in retailverpakking

  Sea Green visburger

  Alle Sea Green producten bestaan voor een groot deel uit de allerhoogste kwaliteit zeewier. Op deze manier leer je op toegankelijke wijze hoe enorm lekker en verrassend zeewier kan zijn. In de wakame zalmburger komt het beste van twee werelden samen. Duurzaam geweekte zalm van onze vrienden van Fish Tales, gecombineerd met de beste kwaliteit wakame.

  Lees meerSea Green TWINFIN wakame zalmburger

  Zalmcarpaccio Fish Tales

  Zalmcarpaccio in retailverpakking van Fish Tales
  Zalmcarpaccio in retailverpakking van Fish Tales

  Zalmcarpaccio

  Met deze zalmcarpaccio van wilde sockeye zalm zet je in een handomdraai een lekker voorgerecht op tafel. De zalm, afkomstig uit Alaska, is duurzaam gevangen en de dieprode kleur een lust voor het oog!

  Lees meerZalmcarpaccio Fish Tales

  Nasi Tops Cuisine (250g)

  Nasi in retailverpakking van Tops Food
  Nasi in retailverpakking van Tops Food

  Een heerlijke Nasi-maaltijd zoals Nederlanders het gewend zijn, compleet met gebakken basmatirijst, groenten, ham en ei. Tops Food combineert de beste ingrediënten met een gepatenteerd productie proces. Door dit productieproces hebben ze de mogelijkheid om voor een lage prijs te produceren.

  Lees meerNasi Tops Cuisine (250g)

  Tops Cuisine Bami 250g

  Een op en top Indonesische maaltijd op tafel met gebakken noodles, groenten, ham en ei.

  • Eenpersoonsmaaltijd
  • Makkelijk op te warmen in de magnetron
  • Vol smaakmakers uit de Oosterse keuken