• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Nasi Tops Cuisine (250g)

  Nasi in retailverpakking van Tops Food
  Nasi in retailverpakking van Tops Food

  Een heerlijke Nasi-maaltijd zoals Nederlanders het gewend zijn, compleet met gebakken basmatirijst, groenten, ham en ei. Tops Food combineert de beste ingrediënten met een gepatenteerd productie proces. Door dit productieproces hebben ze de mogelijkheid om voor een lage prijs te produceren.

  Lees meerNasi Tops Cuisine (250g)

  Tops Cuisine Bami 250g

  Een op en top Indonesische maaltijd op tafel met gebakken noodles, groenten, ham en ei.

  • Eenpersoonsmaaltijd
  • Makkelijk op te warmen in de magnetron
  • Vol smaakmakers uit de Oosterse keuken

  Tops Cui­si­ne Pas­ta car­bo­na­ra 300g

  Een op-en-top Italiaans gerecht op tafel: pasta carbonara met kruidige spekblokjes voor een supersnelle pasta. Buon appetito!

  • Vol smaakmakers uit de Italiaanse keuken
  • Extra veel saus
  • Makkelijk op te warmen in de magnetron

  Tops Cui­si­ne Pas­ta bo­log­ne­se 300g

  Een op-en-top Italiaans gerecht op tafel: tomatensaus met groenten, gehakt en Italiaanse kruiden voor een supersnelle pasta. Buon appetito!

  • Vol smaakmakers uit de Italiaanse keuken
  • Extra veel saus
  • Makkelijk op te warmen in de magnetron

  Tops Cuisine chicken Sweet & Sour 280g

  Zin in een snelle lekkere Oosterse maaltijd? Proef deze malse kippenblokjes met knapperige groenten in een zoetzure saus met longgrain rijst.

  • Makkelijk op te warmen in de magnetron