Burger: Sea Green ULUWATU wakame met groene curry

Soort

Burger met zeewier

In de burgers van Sea Green is zeewier altijd het hoofdingrediënt. Ook vinden we het belangrijk dat alle producten snel en makkelijk klaar te maken zijn, zo maken we zeewier namelijk toegankelijk en leuk! De Uluwatu burger is één van de twee volledig vegetarische varianten. Het bevat meer dan 30% wakame en krijgt door de toevoeging van een vleugje groene curry een subtiele, smaakvolle twist.

  • Vegetarisch
  • Met meer dan 30% zeewier (wakame)
  • Om je vingers bij af te likken
  • Lekker op een sesambol met aïoli of los bij een couscoussalade

Naast deze retailverpakkingen bieden we deze burgers ook aan in een foodserviceverpakking. Meer informatie hierover vind je op de website van Menken van den Assem Frozen Food. Wil je meer recepten vinden met deze burger van Sea Green of meer infromatie over de producten van Sea Green? Kijk dan op de website van seagreen.nl.

Naast deze Uluwatu burger hebben we ook nog andere varianten in ons assortiment. Zo lees je hier meer informatie over de ALOHA burger, deze is gemaakt met zongedroogde tomaat. Daarnaast hebben we twee visburgers met zeewier, namelijk de HOOKED wakame tonijnburger en de TWINFIN wakame zalmburger.