Case Quinoa burgers

Soort

Specialisatie

Inspelend op de trend om minder vlees te eten, kwamen we in contact met NatureCrops. NatureCrops is de specialist in quinoa en sourcet hun eigen quinoa en brengt quinoa en afgeleide producten van quinoa op de markt.

Zo ook 3 heerlijke soorten quinoa burgers; groenten, ui en appel-kerrie. 100% Biologisch, glutenvrij, vegetarisch product, lactosevrij, rijk aan essentiële aminozuren en voedingsvezels en bevat maximaal 123 calorieën per burger. Kortom een zeer verantwoorde burger, maar dan ook nog eens lekker. En zo’n burger verdient natuurlijk de mooiste verpakking. Samen met NatureCrops hebben we gezocht naar de ideale burgerverpakking. Het ging om een verpakking op maat en in dit geval moest er een nieuwe mal voor de machine worden aangeschaft. Op die manier kunnen de burgers met een mix van CO2 en stikstof worden begast en geseald, waardoor de burgers langer houdbaar zijn. De kartonnen sleeve om de burgertray zorgt voor de perfecte, natuurlijke uitstraling. Het design is door NatureCrops opgemaakt, het drukwerk door ons verzorgd.

In dit geval hebben we niet alleen gezamenlijk de verpakking ontwikkeld, maar nemen we ook de verkoop voor onze rekening. Interesse? Neem dan contact met ons op.