Case Vleesverrijkers

Specialisatie

Vleesverrijkers zijn ontstaan vanuit het inzicht dat de consument graag geholpen wil worden. Niet alleen bij de bereiding van vlees: “een duur stukje vlees wil je niet verknallen door een verkeerde bereiding”. Men wil ook geholpen worden bij de zoektocht naar variatie in de maaltijd: “wat zal ik nu weer eens eten?” en “wat is hier lekker bij?”. Onze vleesverrijkers geven antwoord op deze vragen.

We helpen de consument door vleesverrijkers te koppelen aan het vlees waar ze goed bij passen en het ze wel heel gemakkelijk te maken door de verse producten naast het bijbehorende vlees binnen het gekoelde schap te presenteren, waarbij de consument ter plekke geïnspireerd wordt. De uitgebreide bereidingsinstructies op de verpakking zorgen ervoor dat het kokkerellen niet kan mislukken. Ons doel met de vleesverrijkers is de gewone maaltijd bijzonder te maken. En wel met de allerlekkerste producten die we samen met onze partners maken. Uiteraard zonder overbodige toevoegingen.

Het assortiment smaakmakers voor bij vlees is verkrijgbaar in diverse supermarkten en bestaat uit:

  • Verse warme sauzen: mosterd-roomsaus met graantjesmosterd, champignon-roomsaus met een scheutje port, peper-roomsaus met een scheutje cognac, bearnaisesaus met puur geklaarde boter en wild-roomsaus met Luikse stroop
  • Rubs: roast, spicy oriental
  • Marinades: citroen-knoflook
  • Uien konfijt

Verpakt in porties voor 1 tot 2 personen, dus geen verpakkingen die eindeloos in de koelkast open blijven staan en gegarandeerd vers. Van idee tot introductie in slechts 9 maanden ontwikkeld. En daar zijn we best trots op!