Maak kennis met Key Account Manager Guido!

Close-up foto van Guido langwerpig
Close-up foto van Guido langwerpig

Bij Menken van den Assem werken een heleboel enthousiaste medewerkers in verschillende functies, maar wie zijn het en wat doen ze nou eigenlijk allemaal? Deze week maken we kennis met Guido Scholten! 

Wat is je achtergrond

Ik heb de middelbare hotelschool afgerond en ben na deze opleiding 8.5 jaar werkzaam geweest bij Movenpick Hotels & Resort waarvan 6 jaar als F&B Manager. Tijdens deze 6 jaar heb ik diverse Movenpick Hotels geopend als Trainings Manager. Na mijn carrière als F&B Manager ben ik de Sales in gegaan en heb ik 7 jaar als Accountmanager bij Bidfood (Voorheen Deli XL) gewerkt. Op dit moment werk ik sinds vorig jaar met erg veel plezier bij Menken van den Assem als Key Accountmanager om de grote accounts te onderhouden en te innoveren met de nieuwe producten die wij op de markt brengen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Gedurende een werkdag ben ik veel “en route” en veel aan het telefoneren met bestaande en eventuele nieuwe relaties. Naast het brengen van bezoeken aan onze klanten maken we veel tijd vrij om bij de klanten demo’s te geven. Dit doen we om zoveel mogelijk ons product onder de aandacht te brengen. Hiermee heb ik als doel om zoveel mogelijk relaties kennis te laten maken met onze innoverende en kwalitatief goede producten om deze vervolgens op de menukaarten van de restaurateurs, cateraars, foodtrucks en hotelketens terug te vinden.

Wat doe naast je werk nog meer? 

Naast mij dagelijkse werkzaamheden sport ik 3 tot 4 keer in de week, waarvan 2 keer Gymboxx in Gouda en daarnaast nog een keertje squash en loop ik graag hard.

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook te werken bij Menken van den Assem? Bekijk dan eens de vacatures die open staan!

Vacature!

Werken bij met logo
Werken bij met logo

Operator & productiemedewerker gezocht!

Voel jij je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen, waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een werkplek met een fijne sfeer, waar je veel kan leren en je ervaring direct in de praktijk mag brengen? Heb je passie voor food en vind je het fijn om de handen uit de mouwen te steken? Wie weet past de vacature operator of productiemedewerker dan wel bij jou! Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Vacature!

Werken bij met logo
Werken bij met logo

Voel jij je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen, waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een werkplek met een fijne sfeer, waar je veel kan leren en je ervaring direct in de praktijk mag brengen? Heb je passie voor food en vind je het fijn om de handen uit de mouwen te steken? Wie weet past de vacature Operator dan wel bij jou! Klik hier voor meer informatie over deze vacature. 

Toine Wilke, Nieuwe Held van 2018

Menken van den Assem wil Toine Wilke van Seagreen van harte feliciteren. Wilke is door VNO-NCW Westland-Delfland in samenwerking met Rabobank verkozen tot Nieuwe Held van het jaar 2018. Deze prijs is bedoeld om beginnende, succesvolle ondernemers te stimuleren en belonen. Toine heeft als doel om de komende jaren de voedselmarkt op zijn kop te zetten met zijn zeewier-producten. Zeewier is namelijk niet alleen duurzaam en gezond, maar ook nog eens verassend lekker.

Zeewier zit verwerkt in onder andere de Seagreen Tonijnburger en Seagreen Zalmburger. Neem voor meer informatie over deze burgers en andere zeewierproducten eens een kijkje op onze assortiment-pagina.   

Prettige feestdagen & een succesvol 2019

Iedereen bij Menken van den Assem wenst u fijne feestdagen en een gezond, productief & succesvol 2019 toe.

En… wellicht ziet u één van onze producten wel terug tijdens het kerstdiner!

Vacature!

Werken bij met logo
Werken bij met logo

Voel je je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen en waar geen dag hetzelfde is? Dan wacht je een zeer afwisselende baan met gedreven collega’s in een organisatie met een platte structuur, dus korte lijnen en snel schakelen. We zijn naar elkaar toe informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Passie voor food, flexibiliteit en integriteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Door de sterke groei en toenemende professionalisering zoeken wij (op zeer korte termijn):
Senior Product Manager Fresh Food B.V. 

 

Vacatures

Werken bij met logo
Werken bij met logo

Voel je je thuis in een bedrijf met ambitieuze plannen en waar geen dag hetzelfde is? Dan wacht je een zeer afwisselende baan met gedreven collega’s in een organisatie met een platte structuur, dus korte lijnen en snel schakelen. We zijn naar elkaar toe informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Passie voor food, flexibiliteit en integriteit zijn voor ons vanzelfsprekend.

Door de sterke groei en toenemende professionalisering zoeken wij (op zeer korte termijn): Operators en Productiemedewerk(st)ers Fresh Food. Klik hier voor meer informatie.

Bonduelle Superfood smoothie

Bonduelle Duitsland heeft een nieuw concept bedacht namelijk de superfood smoothie. Het concept bestaat uit een zak verse gemengde sla waar een mix van superfoods in de vorm van een bag-on-bag op is bevestigd. Menken van den Assem produceert deze kleine bag-on-bags. In een handomdraai maak je een smoothie door de sla en de superfoods in de blender te doen en naar eigen behoefte sap en/of fruit toe te voegen.

Er zijn 2 varianten superfood smoothies verkrijgbaar in Duitsland:

  • Superfood smoothie met cranberries en chiazaad
  • Superfood smoothie met gojibessen en vijgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.bonduelle.de

Fijne paasdagen!

Namens het Menken van de Assem team wensen wij jullie een gezellig Paasweekend toe. Wij hebben vanmiddag al een voorproefje gehad met het hele team.

Hieronder wat ideetjes voor gevulde eitjes en rösti hamburgers.

Great to the bone.

Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor gezond eten en leven. Belangrijk hierin is dat het gaat om een natuurlijkere manier van eten. Minder bewerkt en met meer smaak (zonder toegevoegde smaakmakers, dus geen zout). En daar past bouillon uitstekend in. Maar goed en gezond eten, en zelf bouillon maken van botten, groenten en water, kost tijd… En dat hebben of maken we tegenwoordig niet. Velen weten overigens niet eens hoe het moet, zelf bouillon maken. Maar geen zorgen, Bouillon Brothers is er nu! Van de botten van gezonde dieren, kruiden, specerijen, groenten en water. Naar authentiek recept, waarbij ze de ingrediënten voor zeer lange tijd op lage temperatuur laten pruttelen zodat alle smaken en goede voedingsstoffen uit de botten loskomen.

Bouillon Brothers is in 2016 bedacht door Marijke de Laat en Joris Landa tijdens een goed gesprek aan de keukentafel. Het was altijd al een droom om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? En waarom dan? De kracht zat in het bundelen van hun krachten en interesses om zo op een relevante manier in te kunnen spelen op trends. Die van Joris liggen met name op het gebied van hospitality & duurzaamheid en die van Marijke op gezondheid, sport en het bouwen van merken. Op het snijvlak hiervan is Bouillon Brothers opgericht.

Er zijn momenteel 3 smaken verse bouillons (online) verkrijgbaar bij Albert Heijn, namelijk kip, rund en misobouillon (vega). De Bouillon Brothers producten zijn te vinden in het convenience (vers)schap

Nieuwsgierig waar deze verse bouillons allemaal goed voor zijn? Klik hier.