• Cases

    Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

  • Assortiment

    We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
  • Bedenken & ontwikkelen

    Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
  • Verpakken van foodproducten

    We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
  • Logisitiek van food

    Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
  • Delisauce – verse vleessauzen

    Een voorbeeld van de vleessauzen, de wild-roomsaus
    Een voorbeeld van de vleessauzen, de wild-roomsaus

    Samen met het Belgische bedrijf Delisauce hebben we een range aan verschillende vleessauzen ontwikkeld voor retail. De recepten zijn bedacht door een Belgische topchef en gemaakt met zelf getrokken bouillon. Daarnaast worden de ingrediënten zorgvuldig uitgekozen, de herkomst van de producten is altijd bekend. De sauzen bevatten ook geen gekke smaakmakers of toegevoegde aroma’s, zoals je dit bij houdbare sauzen vaak wel ziet. Ondanks dit alles zijn de sauzen wel 90 dagen houdbaar als je ze gekoeld bewaart! Een vleessaus dus met de smaak alsof je in een restaurant eet, maar dan gewoon uit jouw koelkast thuis en dat in verschillende varianten.

    Lees meerDelisauce – verse vleessauzen

    Piri-Piri marinade

    Een licht pittige strijkmarinade van rode peper 50g. Lekker bij gehaktballetjes.

    • Ook lekker op een sucadelapje, varkenssaté of rosbieflapje
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na het grillen/bakken met een kwastje op het vlees aanbrengen
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Spicy oriental rub

    Spicy Oriental rub is een pittige mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft 25g. Lekker bij filetlapjes.

    • Ook lekker op een kalfsschnitzel, entrecôte of lamsburger
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Wrijf het vlees aan beide kanten in met ca. 2 volle eetlepels rub. Laat de rub 1 uur in het vlees trekken. Bak of grill het vlees in de pan volgens de aangegeven bereidingswijze op middelhoog vuur zonder peper of zout.
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Roast rub

    Roast Rub is een mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft 25g. Lekker bij bieflapjes.

    • Ook lekker op een speklapje, karbonade of op lamskoteletjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Wrijf het vlees aan beide kanten in met ca. 2 volle eetlepels rub. Laat de rub 1 uur in het vlees trekken. Bak of grill het vlees in de pan volgens de aangegeven bereidingswijze op middelhoog vuur zonder peper of zout.
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Spicy Garlic saus

    Spicy Garlic sauce 60g. Een verse pikante knoflooksaus. Lekker bij een gehaktbal.

    • Ook lekker met een hamburger, slavink of shoarmareepjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties

    Indian Garlic saus

    Indian Garlic sauce 60g. Een verse saus ‘Indian style’, met knoflook en kerrie. Lekker bij tartaar.

    • Ook lekker met worstjes, een gehaktbal of gyrosreepjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties

    Paddenstoelensaus

    Zwagers verse paddenstoelensaus 200g. Een verse, romige, warme saus met paddenstoelen. Lekker bij varkenshaas.

    • Ook lekker met biefstuk, een schnitzel of varkensfiletlapje
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Te verwarmen in de magnetron of in een pan
    • 1 bakje is ca. 2 porties

    To­maat-ui chut­ney

    Tomaat-ui chutney 110g. Een chutney van zongedroogde tomaat en ui. Lekker bij hamburgers.

    • Ook lekker bij een gehaktbal, biefstuk of een tartaartje
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties

    Mango-curry chutney

    Mango-curry chutney 110g. Een fruitige chutney van mango en curry. Lekker bij braadworst.

    • Ook lekker bij een lamsburger, hert of eendenborst
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties

    Citroen-knoflook marinade

    Citroen-knoflook marinade 50g. Een frisse strijkmarinade met lekkere stukjes knoflook. Lekker op ribeye steak.

    • Ook lekker op een runderlapje, rundersaté of beenham
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na het grillen/bakken met een kwastje op het vlees aanbrengen
    • 1 bakje is ca. 6 porties