• Cases

    Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

  • Assortiment

    We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
  • Bedenken & ontwikkelen

    Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
  • Verpakken van foodproducten

    We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
  • Logisitiek van food

    Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
  • Delisauce Wild-roomsaus met Luikse stroop 210ml

    Verse saus van krachtige bruine fond met gekaramelliseerde ui en fijne specerijen. Met een scheutje Port, volle room en Luikse stroop op basis van appel en perenstroop.

    • Uitermate geschikt bij licht wild: fazant tot groot wild: hert/everzwijn
    • Ook lekker bij een varkenshaasje
    • Goed voor 2 tot 3 porties
    • Makkelijk te bereiden in magnetron of pan

    Delisauce Mosterd-roomsaus met graantjesmosterd 210ml

    Deze verse saus is bereid met een pittige mosterd van het mosterdhuis Ferdinand Tierenteyn (sinds 1818). Het inkoken gebeurt in een verse kippenbouillon en wordt afgewerkt met volle room.

    • Past goed bij lichte vleessoorten als kalfsvlees of varkensvlees
    • Ook lekker als ‘surf en turf’ te combineren met kabeljauw of zeeduivel
    • Goed voor 2 tot 3 porties
    • Makkelijk te bereiden in magnetron of pan

    Delisauce Peper-roomsaus met scheutje cognac 210ml

    Krachtige verse peper-roomsaus op basis van een stevige bruine fond van gekarameliseerde runderbotten, verrijkt met een volle room en op smaak gebracht met Franse cognac die het label VS draagt.

    • Lekker bij rundvlees, zoals entrecôte, t-bone en steak
    • Ook lekker bij kalfsvlees of een varkenshaasje
    • Goed voor 2 tot 3 porties
    • Makkelijk te bereiden in magnetron of pan

    Delisauce Champignon-roomsaus met scheutje Port 210ml

    Verse saus met ruim 40% champignons de Paris die plukvers gesneden worden door de kweker en de dag zelf worden bereid. Afgemaakt met een verse kippenbouillon, volle room en scheutje rode Port.

    • Heerlijk bij lichte vleessoorten zoals kalfsvlees of varkensvlees
    • Goed voor 2 tot 3 porties
    • Makkelijk te bereiden in magnetron of pan

    Delisauce Bearnaisesaus met puur geklaarde boter 210ml

    Een verse saus op basis van puur geklaarde boter, gastrique met eigeel van scharrelkippen en grof gesneden dragonblaadjes.

    • Lekker bij talrijke vleesgerechten: rund of lamsvlees
    • De saus kan zowel koud als warm geserveerd worden
    • Goed voor 2 tot 3 porties
    • Makkelijk te bereiden in magnetron of pan

    Piri-Piri marinade

    Een licht pittige strijkmarinade van rode peper 50g. Lekker bij gehaktballetjes.

    • Ook lekker op een sucadelapje, varkenssaté of rosbieflapje
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na het grillen/bakken met een kwastje op het vlees aanbrengen
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Spicy oriental rub

    Spicy Oriental rub is een pittige mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft 25g. Lekker bij filetlapjes.

    • Ook lekker op een kalfsschnitzel, entrecôte of lamsburger
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Wrijf het vlees aan beide kanten in met ca. 2 volle eetlepels rub. Laat de rub 1 uur in het vlees trekken. Bak of grill het vlees in de pan volgens de aangegeven bereidingswijze op middelhoog vuur zonder peper of zout.
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Roast rub

    Roast Rub is een mix van kruiden en specerijen waarmee je het vlees inwrijft 25g. Lekker bij bieflapjes.

    • Ook lekker op een speklapje, karbonade of op lamskoteletjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Wrijf het vlees aan beide kanten in met ca. 2 volle eetlepels rub. Laat de rub 1 uur in het vlees trekken. Bak of grill het vlees in de pan volgens de aangegeven bereidingswijze op middelhoog vuur zonder peper of zout.
    • 1 bakje is ca. 6 porties

    Spicy Garlic saus

    Spicy Garlic sauce 60g. Een verse pikante knoflooksaus. Lekker bij een gehaktbal.

    • Ook lekker met een hamburger, slavink of shoarmareepjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties

    Indian Garlic saus

    Indian Garlic sauce 60g. Een verse saus ‘Indian style’, met knoflook en kerrie. Lekker bij tartaar.

    • Ook lekker met worstjes, een gehaktbal of gyrosreepjes
    • Vrij van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen
    • Na bereiding van het vlees 1 flinke eetlepel over het vlees scheppen
    • 1 bakje is ca. 4 porties