• Cases

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van ‘cases’, kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.

 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Supply chain partner

  Specialisatie

  Supply chain partner bedrijven
  Supply chain partner bedrijven

  Supply chain; wij nemen het graag uit handen

  Logo GS1

  Soms is het handig of noodzakelijk om het leveren van uw assortiment bij de klant uit te besteden aan een partij die de contacten en systemen al tot zijn beschikking heeft. Wij weten precies wat een Nederlandse of Belgische retail organisatie nodig heeft en beschikken over de benodigde kwaliteit-, planning- en datamanagementsystemen. Denk hierbij aan Trace One, PIM, SIM, EDI, VMI en Gs1DAS. Hierdoor zijn wij in staat jouw producten snel op te bouwen voor introductie. Als je met ons samenwerkt nemen wij dit volledig in handen en kun jij je richten op de leuke dingen, namelijk productie en verkoop van de producten.

  Temperen van foodproducten

  Naast de datamanagementsystemen, bieden wij ook de mogelijkheid tot refreshing van jouw producten. Dit betekent dat we jouw producten vanuit de diepvries op order temperen en daarna voorzien van een houdbaarheidsdatum die bij het verse product hoort.

  Ompakken van jouw product

  Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw producten in verschillende omverpakkingen door te leveren. Retail organisaties hebben verschillende eisen, daarom werken wij onder andere met EPS, CBL, kartonnen dozen en SRP-verpakkingen. Hierdoor heb jij maar één stroom naar ons en zorgen wij dat het product in de juiste verpakking bij diverse retailers terecht komt. Zoals je hier kan lezen verzorgen wij ook het verpakken van producten. En als jij het prettig vindt kunnen we zelfs het volledige facturatieproces voor je verzorgen.

  Voordelen Menken van den Assem als jouw Supply Chain Partner

  Datamanagement wordt uit handen genomen

  Temperen van je product

  Verpakken of ompakken van je product

  Maatwerk

  Maatwerk

  Elk product is anders en daarom zien wij het altijd als maatwerk. Jij bent altijd welkom bij ons op kantoor om jouw wensen en behoeftes door te spreken. Wij houden van duidelijkheid en door onze manier van werken hebben we langdurige samenwerkingen met diverse gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse producenten, maar ook steeds meer start-ups kloppen bij ons aan.

  Zij gingen je voor

  Gold & Green – Pulled Oats

  Fish Tales – Zalmcarpaccio

  Marhaba – Halal producten

  Tops – Kant-en-klaar maaltijden

  Sharp Sharp – Vegan taartjes

  Oma’s Soep – Verse soepen

  CP – Authentic Asia

   

  Wil jij weten of we jou kunnen helpen met je supply chain? Neem dan contact op via het telefoonnummer of e-mailadres die je vindt op onze contactpagina.