Case visverrijkers

Specialisatie

Al diezelfde producten in het visschap, dat kan toch anders dachten wij. Met andere producten, naast vis. Die de maaltijd anders maken, lekkerder maken, soms zelfs nóg gezonder maken. Dat was het uitgangspunt om een assortiment visverrijkers in de markt te zetten.

Inmiddels leveren we een uitgebreid assortiment smaakmakers voor bij vis bij diverse retailers in het visschap, zowel in binnen- als buitenland. Zoals zeegroenten:
Zeewiersalade, ook wel bekend als de Wakamé salade volgens Japans recept
Zeekraal
Edamame (groene sojaboontjes)
Lamsoor (Nederlands seizoensproduct)

Maar ook verschillende sauzen:
Ravigotte saus, lekker bij gebakken vis
Cocktailsaus, lekker bij garnalen
Mosterd-dille saus, lekker bij gerookte zalm

En ook zalmeitjes en blini’s. De meeste producten verpakken we zelf in onze BRC gekoelde productieruimte en in samenwerking met de klant verzorgen we ook het design en het drukwerk van de private label verpakking.