• Cases

  Cases Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u hieronder zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken, ontwikkelen en verpakken van food concepten voor retail. Vaak is dat een totaal uitgedacht food concept, te herkennen aan het icoontje hierboven met het lampje erin. Of een op maat verpakkingsopdracht, te herkennen aan het icoontje hierboven in het midden. En een enkele keer is dat het doorleveren van producten die zo goed als kant-en-klaar bij ons binnen komen, te herkennen aan het EDI icoontje rechtsboven.
 • Assortiment

  We hebben al heel wat verse foodconcepten bedacht, ontwikkeld en verpakt. Neem hieronder eens een kijkje in ons ruime assortiment. Variërend van verse borrelhapjes, sauzen, superfoods, zeegroenten en andere smaakmakers voor bij vis, sla of vlees.
 • Bedenken & ontwikkelen

  Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met het bedenken en ontwikkelen van foodconcepten voor retail. De 'producten' van onze foodconcepten worden op basis van de door ons ontwikkelde specificaties om strategische redenen elders in bulk geproduceerd. Hierdoor creëren wij onafhankelijkheid en flexibiliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om een breed en divers assortiment gekoelde producten te verpakken op onze moderne BRC gecertificeerde verpakkingslijnen. Hieronder een aantal voorbeelden van een totaal uitgedacht foodconcept.
 • Verpakken van foodproducten

  We hebben diverse verpakkingslijnen in onze BRC gecertificeerde en gekoelde productieruimte, waarmee we een brede range verpakkingsoplossingen voor de food branche aanbieden. Zoals verschillende soorten cupjes, trays en zakjes die we al dan niet kunnen bedrukken, banderolleren of etiketteren. Omdat een flexibel productieproces een toegevoegde waarde is voor onze klanten, zijn onze machines snel om te bouwen voor nieuwe verpakkingsvormen. Daarnaast kunnen de producten in de verpakkingen worden gevacumeerd en met een mix van CO2 en stikstof worden begast en daarna geseald. Hiermee wordt de houdbaarheid op een natuurlijke manier verlengd. Kortom, mogelijkheden genoeg! Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden in de vorm van 'cases', ziet u hieronder een aantal verpakkingsvoorbeelden.
 • Logisitiek van food

  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld in de vorm van een 'case', kunt u zien wat wij zoal bedoelen met onze logistieke dienstverlening van food concepten voor retail. Van het onderhouden van de bestanden voor GS1DAS en TraceOne tot ervoor zorgen dat het product in de juiste omverpakking bij het juiste Distributiecentrum met behulp van EDI wordt geleverd.
 • Case zakjes toppings

  Specialisatie

  Wij worden regelmatig benaderd door gerenommeerde foodfabrikanten voor het afvullen van kleine transparante zakjes voor ‘erbij’. Bijv. een zakje pijnboompitten voor bij de carpaccio, een zakje dressing voor bij de sla, een zakje saus voor bij de vis etc.

  Soms heeft de klant al precies voor ogen wat hij wil. En verzoekt hij ons de zakjes met een bepaalde grondstof af te vullen. Zij leveren het ‘totaalpakket’ vervolgens aan hun klant. Voor het zover is, doen wij altijd een lijntest en houdbaarheidstesten.

  Maar we worden ook regelmatig benaderd om eens mee te denken met een concept. Wat is lekker bij carpaccio en toch onderscheidend? Op basis van een briefing gaan wij op zoek naar de perfecte combinatie. In zo’n geval gaan we echt een product ontwikkelen en komt de receptuur bij een van onze partners vandaan, die wij vervolgens weer afvullen in zakjes en aanleveren bij de klant.

  We kunnen al vanaf 3.000 zakjes per run verpakken.

   

  Case kettingzakjes

  Specialisatie

  Onze klant kwam bij ons met de ‘op maat vraag’ naar kleine voorbedrukte zakjes (ca. 20g) met toppings voor door de sla. De zakjes plakken zij aan de buitenzijde op hun slazakken. Om dat geautomatiseerd te kunnen doen was het nodig om de toppings in zogenaamde kettingzakjes aan te leveren. Zakjes die aan elkaar (als een ketting) geleverd worden met een perforatierand, zodat de zakjes machinaal kunnen worden losgemaakt.

  Een uitdagend verzoek, want dit hadden we nog niet eerder gedaan. Er is veel flexibiliteit en afstemming tussen de machinebouwer, de klant en ons nodig geweest om het project te laten slagen. Des te leuker als de zakken sla met de diverse toppings uiteindelijk na 9 maanden in Duitsland in de winkels liggen en blijken aan te slaan!